Keskiviikko / Wednesday 02.04.
Päivän broileri: Kermainen dijonkastike L/G (alkuperämaa Suomi)
Pannupihvejä ja paistettua sipulia L/M/G
Päivän pasta: Herkkusieni L
Lounaaseen kuuluvat lisäksi joka päivä:
– Erittäin runsas salaattipöytä
– Päivän keitto L/M/G/VEGAN
– Uuniperunat viidellä eri täytteellä L/M/G, yksi täytteistä VEGAN
– Kasvisriisi L/M/G
– Leipäpöytä
– Kahvi/tee/vesi
Torstai / Thursday 03.04.
Päivän broileri: Lime-jalapenokastike L/M/G (alkuperämaa Suomi)
Tomaattista uunimakkaraa L/G
Päivän pasta: Pesto L
Lounaaseen kuuluvat lisäksi joka päivä:
– Erittäin runsas salaattipöytä
– Päivän keitto L/M/G/VEGAN
– Uuniperunat viidellä eri täytteellä L/M/G, yksi täytteistä VEGAN
– Kasvisriisi L/M/G
– Leipäpöytä
– Kahvi/tee/vesi
Perjantai / Friday 04.04.
Päivän broileri: Bearnaisekastike L/M/G (alkuperämaa Suomi)
Rapeita kalafileitä L/M
Päivän pasta: Lihapulla L
Lounaaseen kuuluvat lisäksi joka päivä:
– Erittäin runsas salaattipöytä
– Päivän keitto L/M/G/VEGAN
– Uuniperunat viidellä eri täytteellä L/M/G, yksi täytteistä VEGAN
– Kasvisriisi L/M/G
– Leipäpöytä
– Kahvi/tee/vesi