Keskiviikko / Wednesday 20.11.
Päivän broileri: Kermainen dijonkastike L/G (Lihan alkuperämaa Suomi)
Pannupihvejä ja paistettua sipulia L/M/G
Perunamuusia L/G
Lounaaseen kuuluvat lisäksi joka päivä:
– Erittäin runsas salaattipöytä
– Päivän keitto L/M/G/VEGAN
– Uuniperunat neljällä eri täytteellä L/M/G, yksi täytteistä VEGAN
– Leipäpöytä
– Kahvi/tee/vesi
Torstai / Thursday 21.11.
Päivän broileri: Lime-jalapeno L/M/G (alkuperämaa Suomi)
Rapeita kalafileitä L/M
Cheddarjuureksia L/G
Lounaaseen kuuluvat lisäksi joka päivä:
– Erittäin runsas salaattipöytä
– Päivän keitto L/M/G/VEGAN
– Uuniperunat neljällä eri täytteellä L/M/G, yksi täytteistä VEGAN
– Leipäpöytä
– Kahvi/tee/vesi
Perjantai / Friday 22.11.
Päivän broileri: Bearnaisekastike L/M/G (alkuperämaa Suomi)
Tomaattista uunimakkaraa L/G
Juustoperunoita L/G
Lounaaseen kuuluvat lisäksi joka päivä:
– Erittäin runsas salaattipöytä
– Päivän keitto L/M/G/VEGAN
– Uuniperunat neljällä eri täytteellä L/M/G, yksi täytteistä VEGAN
– Leipäpöytä
– Kahvi/tee/vesi